Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Virtuosa Flex 60, indukciós főzőlap, 4 zóna, 7200W, beépíthető, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 154390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Virtuosa Flex 60 indukciós főzőlap lehetővé teszi az optimális helykihasználást, minimális energiafogyasztással főzés közben. Emellett ötvözi a technikai innovációt a luxus külsővel, valamint fényes fekete felületével és nemesacél keretével új fénypontot a hoz a konyhába. A Klarstein Virtuosa Flex 60 főzőlap négy főzőmezőt kínál, melyek összesen 7200 Watt (4 x 1800 W) teljesítménnyel készítik el a fazekakba és serpenyőkbe helyezett ételt. Két főzőmező maximális flexibilitással (VarioHeating) rendelkezik, mivel szabályozható a fazék, illetve a serpenyő mérete szerint. Ezért a Virtuosa Flex 60 valóban csak azt az energiamennyiséget használja fel, amire szükség van az adott főzőedényhez, valamint bármilyen méretű főzőedényt használhat rajta. Mind a négy főzőmező teljesítményét külön-külön szabályozhatja 9 fokozatban. Rendelkezésre áll a ThermoBoost funkció is, mely növeli a főzőmező teljesítményét, ennek köszönhetően gyorsan 3000 Watt teljesítményre hevíti azt. A Klarstein készülék a beépített, digitális kijelzős érintőérzékelővel irányítható, tehát a főzőlap felületén nem található további szabályzó vagy nyomógomb. A hőmérséklet beállítás mellett minden főzőrészt be is programozhatunk egy időzítő segítségével, max. 99 perc időtartamra. Az időzítő a beállított időtartam leteltekor egy hangjelzés kíséretében kikapcsolja a főzőlapot. A beépített tűzhely különféle biztosítékokkal rendelkezik, hogy a főzés simán menjen: a túlmelegedés elleni védelem kikapcsolja a főzőlapot, ha főzőmezők esetleg túl forróak lennének. A maradékhő kijelzés arról nyújt információt, hogy a kikapcsolt főzőlapok még melegek-e. Így ezt még felhasználhatja és energiát spórolhat. Ezenkívül aktiválhatja a gyerekzárat is, nehogy véletlenül módosítások történjenek a főzés beállításaiban. Vizuálisan a Klarstein Virtuosa Flex 60 indukciós főzőlap impozáns fekete színű, könnyen karbantartható Schott Ceran kerámia felülettel rendelkezik. A készülék bármelyik konyhába könnyedén beilleszkedik - legyen az klasszikus vagy modern. A főzőlap beépítéséhez szükséges tartozékokat a küldemény részeként szállítjuk.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Klarstein.hu árulja ezt a terméket Klarstein Virtuosa Flex 60, indukciós főzőlap, 4 zóna, 7200W, beépíthető, fekete kedvező áron 154390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4060656102493

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Klarstein.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein VariCook SX főzőlap, 1800W, időzítő, 240°C

Klarstein VariCook SX főzőlap, 1800W, időzítő, 240°C

A Klarstein VariCook SX egy nagy teljesítményű indukciós főzőlap a modern háztartás vagy diákok...

Klarstein VariCook XL kétlapos főzőlap,1800W, időzítő, 240°C

Klarstein VariCook XL kétlapos főzőlap,1800W, időzítő, 240°C

Klarstein VariCook XL egy nagy teljesítményű kétlapos indukciós főzőlap kis modern háztartás vagy...

Klarstein Virtuosa, 6500 W, 59 x 52 cm, kerámia főzőlap, beépíthető főzőlap, 4 zóna, üvegkerámia

Klarstein Virtuosa, 6500 W, 59 x 52 cm, kerámia főzőlap, beépíthető főzőlap, 4 zóna, üvegkerámia

A Klarstein Virtuosa kerámia főzőlap a technológiai innovációt kombinálja a...

Klarstein Virtuosa, 5300 W, 59 x 52 cm, kerámia főzőlap, beépíthető főzőlap, 3 zóna, üvegkerámia

Klarstein Virtuosa, 5300 W, 59 x 52 cm, kerámia főzőlap, beépíthető főzőlap, 3 zóna, üvegkerámia

A Klarstein Virtuosa kerámia főzőlap a technológiai innovációt kombinálja a luxus...

Klarstein VariCook Domino üvegkerámia főzőlap, beépített halogén főzőlap, 3000W

Klarstein VariCook Domino üvegkerámia főzőlap, beépített halogén főzőlap, 3000W

A hidegkonyha már a múlté, ma meleg ételeket kapunk, amelyet könnyen elkészíthetünk a kétzónás...

Klarstein Varicook Slim, dupla főzőlap, 3500 W, időzítő, 240 °C, érintős

Klarstein Varicook Slim, dupla főzőlap, 3500 W, időzítő, 240 °C, érintős

A Klarstein VariCook Slim egy nagy teljesítményű indukciós deszka két főzőlappal, kis modern...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 15.04.2021

Értékelés:
(83%)