Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein ICE6 Icemeister, jégkocka készítő gép, 12 kg/24 óra, rozsdamentes acél, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 55490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Icemeister jégkocka készítő gépbe 2,2 liter vizet önthetünk, melyből rögtön megkezdődik a jégkockák gyártása. 15 perc után már hallhatjuk is, ahogy az első 9 kockák koccannak a tárolóedény alján. Ekkor kerül előtérbe a készülék 150 W teljesítménye: 10 perces intervallumukban újabb és újabb 9 jégkocka készül el, amíg el nem fogy a víz, vagy amíg a 0,8 literes (kb. 0,9kg jégkocka) tartó meg nem telik. A készülék mindkét esetet jelzi a kék világítású LCD kijelzőn. Amennyiben rendszeresen feltöltjük vízzel és kiürítjük a jégkocka tartót, a készülék akár 12 kg jeget is elkészít 24 óra alatt. A készüléket 4 gombbal irányíthatjuk, amelyeket a kijelző alatt találunk. A gombok megnyomásával választhatunk három különböző méretű jégkocka között, vagy beállíthatjuk a praktikus időzítőt. Az időzítővel nem lesz gond beprogramozni a készüléket reggel munka előtt, és mire hazaérünk, már kész is vannak a jégkockák, így kikapcsolódhatunk egy koktél mellett. A kijelző nagy, könnyen értelmezhető ikonokat tartalmaz és mutatja a beállított üzemmódot. A gyengéd kék világításnak köszönhetően egyrészt gyenge fényben is láthatjuk a kijelzőre írtakat, másrészt a készülék egyszerű eleganciáját hangsúlyozza. ügyes kis méreteivel az Icemeister jégkocka készítő gép könnyen elfér a konyhában, a pulton, vagy a party helyszínén. Nem csak a rendszeresen elkészített jégkockákkal szerez örömet, hanem a modern dizájn, az elegáns rozsdamentes acél konstrukció is kellemes látványt nyújt. A fekete műanyag fedél, az átlátszó ablak és a modern LED diódás fény professzionálisan hat. A Klarstein jégkocka készítő gép jégkockáinak nincs semmilyen utóíze, mivel minden belső alkatrésze olyan műanyagból készült, amely nem ad át semmilyen ízt a jégkockáknak. Az Icemeister figyelemreméltó a tisztítás terén is, mivel automatikus öntisztító programja is van, így önnek kevesebb munkája lesz vele. A felesleges vizet könnyen eltávolíthatjuk egy szeleppel. Választható színek: fekete, fehér (10028098)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Klarstein.hu árulja ezt a terméket Klarstein ICE6 Icemeister, jégkocka készítő gép, 12 kg/24 óra, rozsdamentes acél, fekete kedvező áron 55490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868722

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Klarstein.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein ipari jégkockagyártó készülék, 160 W, 25 kg/nap, rozsdamentes acél

Klarstein ipari jégkockagyártó készülék, 160 W, 25 kg/nap, rozsdamentes acél

Klarstein ipari jégkockagyártó készülék, 160 W, 25 kg/nap, rozsdamentes acél Jégkockagyártó...

Klarstein ipari jégkocka készítő gép, 260 W, 50 kg/nap, rozsdamentes acél

Klarstein ipari jégkocka készítő gép, 260 W, 50 kg/nap, rozsdamentes acél

Az ipari jégkészítő gép a legnagyobb jégkocka fogyasztás esetén sem hagy cserben, mivel 13 kg...

Klarstein Manhattan, 150 W, jégkockagyártó, fekete, 10 kg

Klarstein Manhattan, 150 W, jégkockagyártó, fekete, 10 kg

A Klarstein Manhattan egy jégkockagyártó, mely kisebb és közepesen nagy rendezvények...

Klarstein Mr. Black-Frost, 150 W, jégkockagyártó, fekete

Klarstein Mr. Black-Frost, 150 W, jégkockagyártó, fekete

A Klarstein Mr. Black-Frost egy jégkockagyártó, mely kisebb és közepesen nagy rendezvények...

Klarstein Mr. Silver-Frost, 150 W, jégkockagyártó, fehér

Klarstein Mr. Silver-Frost, 150 W, jégkockagyártó, fehér

A Klarstein Mr. Silver-Frost egy jégkockagyártó, mely kisebb és közepesen nagy rendezvények...

Klarstein ICE6 Icemeister, jégkocka készítő gép, 12 kg/24 óra, rozsdamentes acél, fehér

Klarstein ICE6 Icemeister, jégkocka készítő gép, 12 kg/24 óra, rozsdamentes acél, fehér

A Klarstein ICE6 Icemeister jégkocka készítő gép jeges frissítőkkel látja el a partykat és más...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 02.06.2020

Értékelés:
(84%)