Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Hightower Heat Deluxe, oszlop hősugárzó, ventilátor, 2200 W, termosztát megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 50290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Hightower Heat Deluxe hősugárzó a helytakarékos oszlop dizájnt kombinálja a gyors és kellemes meleg előnyeivel a hideg napokon, valamint a hűs szellővel a nyári napokon. A 2 az 1-ben Klarstein Hightower Heat Deluxe készülék hősugárzó és ventilátor egyben, aminek köszönhetően minden évszakban használható. Villámgyorsan felmelegíti a levegőt, ezért a hő már rögtön bekapcsolás után érezhető. A három fűtésfokozatnak (max. 2200 W )köszönhetően egyszerűen kifűti az akár 20 m² méretű helyiségeket is. A bekapcsolható oszcilláció funkció egyenletesen osztja el a hőt a helyiségben, ezzel gyorsítva a fűtési folyamatot. Az elérni kívánt célhőmérséklet 5 és 35 °C között állítható. A beállított hőmérséklet elérésekor a hősugárzó automatikusan kikapcsol. Amint újra csökken a hőmérséklet, ismét fűteni kezd - ezzel sok energiát takarít meg. A 24-órás időzítő óránkénti lépésekben programozható, így a kívánt időpontban a készülék automatikusan bekapcsol/kikapcsol. Minden funkció kényelmesen irányítható az érintésvezérelt panelen vagy a távirányítón keresztül. A Hightower Heat Deluxe készülék fűtés nélkül, egyszerű ventilátorként is használható, amely két sebességfokozattal és forgás funkcióval rendelkezik. A készülék működése halk, zajszintje csupán 39 dB, ennek köszönhetően a hálószobába is ideális. A távirányítóval vagy az érintésvezérelt panelen történt beállítások mindig megjelennek az LCD kijelzőn. A további funkcióknak hála a Klarstein Hightower Heat Deluxe hősugárzó különösen praktikus és biztonságos: az Eco üzemmód elektromos energiát takarít meg, valamint a környezetet is óvja. A készülék használata nagyon biztonságos: gyerekzár, túlmelegedés elleni védelem és biztonsági kikapcsoló az esetleges felbillenés esetére. A fogantyúnak köszönhetően a ventilátor könnyen áthelyezhető. A Hightower Heat Deluxe hősugárzó külsőleg is meggyőző. A kerámia fűtőtest keskeny konstrukcióban helyezkedik el, amely egyszerű, fekete-fehér dizájnnal és ezüst elemekkel rendelkezik, ezáltal probléma nélkül passzol minden berendezési stílushoz. A Klarstein oszlop ventilátor 22 cm ámérőjű lába nagyfokú stabilitást biztosít, mégsem igényel sok helyet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készülék csak jól szigetelt helyiségekben vagy alkalmi használatra alkalmas.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Klarstein.hu árulja ezt a terméket Klarstein Hightower Heat Deluxe, oszlop hősugárzó, ventilátor, 2200 W, termosztát kedvező áron 50290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4060656104596

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Klarstein.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Bornholm, konvekciós melegítő, 2000 W, LCD kijelző, 2 fűtési fokozat, fehér

Klarstein Bornholm, konvekciós melegítő, 2000 W, LCD kijelző, 2 fűtési fokozat, fehér

Luxus konvekciós fűtés 2000 W teljesítménnyel, 2 fűtési fokozat, gyerekzár. A fehér,...

Klarstein Bornholm konvekciós melegítő, 2000 W, LCD kijelző, 2 fűtési fokozat, fekete

Klarstein Bornholm konvekciós melegítő, 2000 W, LCD kijelző, 2 fűtési fokozat, fekete

Luxus konvekciós fűtés 2000 W teljesítménnyel, 2 fűtési fokozat, gyerekzár. A fekete,...

Klarstein Datscha Analog 360° hősugárzó, termosztát, radiális hősugárzó, 2000W, fekete

Klarstein Datscha Analog 360° hősugárzó, termosztát, radiális hősugárzó, 2000W, fekete

Kellemes meleg mindenhol: a Klarstein Datscha Analog radiális hősugárzó egyenletes hőmérsékletet...

Klarstein Datscha Digital 360° hősugárzó, termosztát, 2200W, távirányító, időzítő

Klarstein Datscha Digital 360° hősugárzó, termosztát, 2200W, távirányító, időzítő

Kellemes meleg mindenhol: a Klarstein Datscha Digital radiális hősugárzó egyenletes hőmérsékletet...

Klarstein Bornholm Curved konvekciós hősugárzó, termosztát, időzítő, 2000 W, fekete

Klarstein Bornholm Curved konvekciós hősugárzó, termosztát, időzítő, 2000 W, fekete

A fekete elegancia kellemes meleget biztosít azoknak is, akik szívesen járkálnak papucsban és...

Klarstein Bornholm Curved konvekciós hősugárzó, termosztát, időzítő, 2000 W, fehér

Klarstein Bornholm Curved konvekciós hősugárzó, termosztát, időzítő, 2000 W, fehér

A fehér elegancia kellemes meleget biztosít azoknak is, akik szívesen járkálnak papucsban és...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 14.08.2020

Értékelés:
(82.4%)