Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein GrowIt Farm, 2 szintes készlet, 2x intelligens otthoni kert, összekötő készlet megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 201990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Nőjenek csak! A Klarstein GrowIt Farm intelligens beltéri kertben a fűszernövények és zöldségek egész évben nőnek és teremnek - egyszerűen, teljesen növényvédőszerek nélkül, és garantáltan fenntarthatóan. Fedezze fel az otthoni növénytermesztést a Klarstein GrowIt Farm intelligens otthoni kerttel. Végre otthon is kertészkedhet attól függetlenül, hogy friss fűszernövényeket szeretnél az étel ízesítésére, vagy ropogós zöldséget a főztjébe. Az intelligens hidrokultúrás rendszerben ez szinte mindig sikerül - teljesen függetlenül az elhelyezésétől vagy a használt talajtól. A hidrokultúrás kertész sikeréről a 36 részes teljes készlet gondoskodik. A készlet egy tálból áll a növényekre, szivacsokból a palántákra, kosarakból a növényekre, és még sok másból, aminek köszönhetően a termesztés nagyon egyszerű lesz. A hidrakultúra 28 palántára elegendő, teljesen föld nélkül, mivel a gyökereik közvetlenül a 8 literes víztartályban nőnek, ahol felszívják a kétkomponensű tápoldatból a mikro és makro elemeket, például a foszfort, a káliumot és a vasat - soha nem önthet bele túl sok vagy túl kevés vizet, a növények egyszerűen gondoskodnak magukról. A 48 W-os LED megvilágítás teljes spektrummal biztosítja a növényeknek a szükséges adag fényt. Ebben is segít a GrowIt készülék: a DaylightSimulation System egy gombnyomásra átveszi a fény és a szivattyú automatikus vezérlését. Az utóbbi friss oxigénnel gazdagítja a vizet, és garantálja a tápanyagok egyenletes eljutását a gyökerekhez. Az egyetlen, amit tenned kell, időről időre kiegészíteni a tápoldatot - és figyelni a növényeket, hogyan nőnek. Már 25 - 40 nap elteltével várhatja az első saját terméseket. és büszke is lehet rá, hiszen az oldott tápanyagok közvetlen szállításával és a hidrokulturális rendszer optimális fényciklusának köszönhetően a növények nemcsak gyorsabban nőnek, de jobban burjánzanak is. Még több frissesség a beltéri kertben: praktikus készletünkkel 2 Growlt Farm intelligens otthoni kertet kap összekötő felszereléssel együtt. Ez egy stabil összekötő keretből, egy csatlakoztató kábelből és egy extra erős adapterből áll a kertek közvetlen tápellátása érdekében nagy kábel káosz nélkül. Frissen, fenntarthatóan, és garantáltan növényvédő szerek nélkül: a Klarstein GrowIt Farm intelligens otthoni kertek egész évben ropogós zöldségekkel és illatos fűszerekkel látja el a konyháját.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Klarstein.hu árulja ezt a terméket Klarstein GrowIt Farm, 2 szintes készlet, 2x intelligens otthoni kert, összekötő készlet kedvező áron 201990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4060656188732

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Klarstein.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, pót tápegység, 24 V/2 A

Klarstein GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, pót tápegység, 24 V/2 A

Hibás vagy sérült tápegység? Semmi probléma! A Klarstein GrowIt intelligens otthoni kert...

Klarstein GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, pót tápegység, 24 V/6.25 A

Klarstein GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, pót tápegység, 24 V/6.25 A

A Klarstein GrowIt Farm multi adapterrel könnyen elláthat akár három GrowIt Farm hidroponikus...

Klarstein GrowIt Connection Kit, csatlakoztató készlet GrowIt Farm intelligens benti kerthez

Klarstein GrowIt Connection Kit, csatlakoztató készlet GrowIt Farm intelligens benti kerthez

Dupla termés: a Klarstein GrowIt csatlakoztató készlet összehozza azt, ami egymáshoz tartozik. A...

Klarstein GrowIt, kis tál magokra, 15 mag, tartozék

Klarstein GrowIt, kis tál magokra, 15 mag, tartozék

A következő betakarítás: a tál a magokra a Klarstein GrowIt intelligens házi növénytermesztő...

Klarstein GrowIt, 28 kosár növényekre, tartozék készlet

Klarstein GrowIt, 28 kosár növényekre, tartozék készlet

A betakarítás után a betakarítás előtt vagyunk: a 28 részes tartozék készlet felkészíti a...

Klarstein GrowIt, 10 védőkupak a fény ellen, tartozék készlet

Klarstein GrowIt, 10 védőkupak a fény ellen, tartozék készlet

Az algáknak nincs esélyük: 10 részes tartozék készlet, amely védőkupakokból áll a fény ellen a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 14.08.2020

Értékelés:
(82.8%)